Güneş enerjisinde danışmanlık ve kesintisiz hizmet
 
Hakan ERKAN
 

Norm Enerji, güneş enerjisi yatırımcısına kalıcı partnerlik öneriyor …

 

Norm Enerji Danışmanı Hakan ERKAN : “Öncü küresel markaların temsilciliğini yapıyoruz. Güneşten elektrik üretiyor, kurumsal ihtiyaç sahipleri ve yatırımcılar ile paylaşıyoruz. ‘Tek kaynak, tek muhatap’ olarak rakipsiz hizmet sunuyoruz” .

 

Norm Enerji, “dünyada ve Türkiye’de yenilenebilir enerjinin yarını” ana başlığı  altında, 8-9 Ekim’de Ankara’da düzenlenecek Uluslararası Enerji Kongresi’ne katılıyor. Kongreye paralel olarak organize edilen sergide stant açacak Norm Enerji, ziyaretçilerine güneş enerjisi alanında sunduğu hizmetler konusunda ayrıntılı bilgiler verecek.  

 

Kongrenin, Türkiye’de bu konuda düzenlenen en önemli organizasyonlardan biri olduğu kaydeden Norm Enerji Danışmanı Hakan ERKAN, zamanlama açısından, Yenilenebilir Enerji Kanunu’nda yapılacak değişikliklerin beklendiği ve de tartışıldığı bir döneme denk gelmiş olmasının, kongrenin önemini daha da artırdığına işaret etti. ERKAN, güneş enerjisi konusunda büyük bilgi kirliliği olduğunu, kongrenin bu bağlamda kirliliği azaltıcı işlevi olacağını söyledi.

 

Norm Enerji’nin, sektörde 10 yılı aşkın deneyimi ile temsilciliğini yaptığı  küresel öncü markaların teknolojisini birleştirerek, danışmanlıktan anahtar teslim projelere kadar yayılan bir hizmet yelpazesi oluşturduğunu belirten ERKAN, www.solar-santral.com adresi üzerinden internet kanalını da hizmette etkin bir şekilde kullandıklarını kaydetti.

 

“Sektördeki ilk kurumsal yapı olarak; profesyonel girişimcilere, arazi sahipleri ve yatırımcılara, kalıcı partner olmayı öneriyoruz” diyen ERKAN, Norm Enerji’nin, tecrübeli mühendislik ve profesyonel danışmanlık hizmetleri yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de öncülük ettiğini söyledi. Norm Enerji uygulamalarını, uzaktan izleme ve görüntüleme imkanı da olduğunu sözlerine ekleyen ERKAN, “Güneş panelleri, invertör, sabit-tracking sistemler, kablo ve konektörler olmak üzere geniş bir alanda öncü küresel markaların temsilciliğini yapıyoruz. Eğitim, projelendirme, danışmanlık, arazi / saha geliştirme, verimlilik ve güvenlik, bakım ve işletme, ürün ve iş geliştirme dahil, ‘tek kaynak, tek muhatap olarak rakipsiz hizmet sunuyoruz” dedi.

 

Tüm taraflar kongrede

Uluslararası Enerji Kongresi’nde, yenilenebilir enerji konusunun tüm tarafları; devlet kurumları, yerli ve yabancı özel sektör firmaları, sivil toplum kuruluşları, küresel ölçekte yetki ve söz sahibi isimler bir araya gelecek. Kongre Başkanı Mustafa Kemal Büyükmıhçı, yaptığı yazılı açıklama ile sektörün sorunları ve bunarın çözüm yollarının tartışılacağı, enerji arzının sürdürülebilirliği için yapılması gerekenlere dair projeksiyonların masaya yatırılacağı kongreye tüm ilgilileri davet etti.  


Ayrıntılı  bilgi için:

Norm Enerji Sistemleri Ltd.

tel: +90 212 444 0 941

 
Solar Santral
 
 SON 15 HABER
Solarex İstanbul | Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı 2018 ...
Türkiye’nin ilk yüzer güneş enerji santralı, Yüzen Enerji ...
Kayseri Şeker Güneş Enerji Santrali Yatırımlarına Devam Ediyor ...
Güneş Enerjili Telefon Şarjı & Wi-Fi ...
Türk yatırımcılara çağrı, Türkiye gelsin burada bir şehir verelim hemen elektriğini üretmeye başlasın ...
Elektrik üretimi ekimde yüzde 7,4 arttı ...
BP güneş yatırımlarına Lightsource ile geri dönüyor ...
Güneş Enerjili Aşı / İlaç Dolabı ve Takibi ...
Türkiye nin GES gücü artıyor ...
En büyük çatı üstü ince film GES i Türkiye de ...
Rüzgar ve güneş enerjisinin bir arada kullanılacağı  hibrit enerji santrali için ...

Güneş enerjili akıllı pencereler enerji ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayabilir ...

Fransa rüzgarda 12 GW ı, güneşte 7,5 GW ı aştı ...
OSB LERE GÜNEŞ DOĞDU ...
Elektrikli araç şarj istasyonu kurmak için lisans gerekmeyecek ...
 
 
 
Anasayfa
Hakkımızda
Ürünler & Hizmetler
Danışmanlık
Mühendislik
Proje Geliştirme
Uygulama
İşletme - Bakım
Genel Bilgiler
SSS / Sıkça Sorulan Sorular
Dosya / Makale / Sunum
PV Fabrikası Yatırım Danışmanlığı
Hangi Panel / Teknoloji Seçimi
Feed in Tariff / FIT nedir ?
Emisyon Ticareti - Karbon Borsası
1 MW altı Keşif ve Proje Geliştirme
Yasal Uyarı
Linkler
İletişim
 
 
 
Mail listemize kaydolun.
Ad Soyad:
Email: