Hakkımızda
 
 

Yerel tecrübe, sektörel birikim, ilk kurumsal yapı ...

10 yıla varan rakipsiz yerel tecrübe ve birikimin global teknoloji ve düşünce ile birleşmesi…

 

Uluslararası alanda halen kullanılan başlıca PV ( Fotovoltaik ) komponentlerin yerel kullanıcılara, uygulamacılara, satıcılara ve distribütörlere tedariğini sağlamaktayız. Şirketimiz aynı zamanda başarılı yerel satış ağına ve dolayısıyla benzersiz yerel tecrübeye haizdir. Arazi ve işletme sahipleri ile yatırımcılara yönelik profesyonel danışmanlık hizmetleri vermekteyiz.

 

Güneş panelleri, invertör, sabit - tracking sistemler, kablo ve konektörler olmak üzere geniş bir alanda temsilciliklerimiz bulunmaktadır.

 

Gerekli yeterlilik sertifikalarına sahip olan, kalitesi ve güvenirliliği kanıtlanmış komponentleri; PV nin her alanında kalifiye, uzman ve profesyonel kadromuzun üstün servis kalitesi ile partner ve kullanıcılara sunmaktayız.

 

Geçmişten gelen güvenirlilik ve tecrübe avantajımız ile üstün kalitedeki komponent, hizmet ve servislere optimum değeri ekleyerek partner ve kullanıcılar ile paylaşmaktayız.

 

Eğitim

Fotovoltaik uygulamalarına yönelik olarak, farklı alanlarında projelendirme, proje süpervizörlük, proje ölçülendirme gibi talebe özel eğitim programları sunuyoruz.

 

İhtiyacınızı ve hedeflerini saptadıktan sonra, o alandaki en tecrübeli ve güvenilir eğitimciler ile şirketinizin hedefine ulaşmasına ve kendinizi bu alanda geliştirmenize yardımcı oluyoruz.

 

Projelendirme

Yüksek eğitim ile donatılmış, sertifikalı ve saha tecrübesine haiz mühendislik departmanımız size en gerçekçi ve optimum çözümü sunmak için hazırdır. En yeni ve üstün PV gereçleri ile güneş tesislerinizin optimum şekilde planlanması ve en gerçekçi simülasyonun yapılması için bize ulaşmanız yeterli olacaktır.

 

Danışmanlık hizmetleri

Solar endüstrisinde dünyaca aktif olan ve doğal olarak da büyüyerek genişleyen bir alanda bulunmaktayız. Günümüzde wafer üretiminden başlamak üzere hücre ve modül imalatına kadar olan alanlarda danışmanlık hizmeti vermekteyiz. GES’ler için saha analizi, ön fizibilite, lisans başvuru dosyası hazırlama hizmetlerini de kapsayan yatırım danışmanlık hizmet imkanımız mevcuttur.

 

Arazi / Saha geliştirme

Mevcut veya yeni sahalarınızı inceliyoruz enerji analizi ve ön fizibilite hazırlıyoruz, değerlendirmenize katkıda bulunuyoruz. Kendimizin önceden geliştirdiği sahaları yatırımcıların hizmetine sunuyoruz.

 

Ürün ve iş geliştirme

Sahadan aldığımız güncel bilgileri, projelendirme ile araştırma ve geliştirme aşamalarımızda değerlendirmekteyiz. Ürün ve hizmetlerimizi geliştirebilmemizdeki en önemli ve temel etken, yerel gerçek tecrübemiz ile global kaynaklarımızın gücüdür. Binalara entegre edilen güneş paneli uygulamalarını sürekli geliştirmekteyiz. Her türlü sektörel yenilik ve iyileştirme için bizi izleyebilirsiniz.

 

Verimlilik ve güvenlik

İmalat ve uygulama süreci iyileştirilmiş ekipman ile kayıplar asgariye indirilmektedir. Daha fazla enerji daha fazla kar ve hızlı geri dönüş demektir. İklim ve çevre koşullarından kaynaklanabilecek aksaklıkları sürpriz olmaktan çıkardık. Hırsızlık vb. güvenlik sistemlerinin titiz kullanımı ve geliştirilmesine azami dikkat etmekteyiz.

 

Bakım ve işletme

Önleyici bakım dahil, tüm işletme ve bakım gereksinimleriniz için hazırız. Yatırımınızı, performansını, kazancınızı sürekli takip ediyoruz.

 

Kalite yönetimi

Bizde müşteri değil, çözüm ortağı ve partner var. Sizinle aynı taraftayız ve sizin adınıza, sizin için önceden öngörüyoruz, önlem alıyor ve sizinle paylaşıyoruz. İşimizi sevdiğimize ve önemsediğimize emin olabilirsiniz.

 

Dış ticaret

Teknik, idari, ticari alanlardaki bilgi, birikim ve ekipman desteğimizi komşu ve bölge ülkelerindeki uygulamacı ve yatırımcılar ile paylaşmaktayız.

 

Uyarı

Dikkatli bir şekilde kontrol edilmesine rağmen harici linklerin içeriğine dair herhangi bir sorumluluğumuz bulunmamaktadır. Başka linklerle bağlanmış sayfaların içeriğinden o sitenin işleticisi sorumludur. Verilen bilgi ve değerler bağlayıcı olmayıp, güncel koşullara göre önceden haber vermeksizin yenilenebilir, değiştirilebilir.

 

Kariyer

Gelişim ve güncelliğin öneminin farkında aktif, dinamik, kararlı ve motive olmuş bir grup içinde çalışmaya inanıyoruz. Şu an için tüm pozisyonlarımız dolu. Yine de başvuruları kayıt altına almaktayız. İş başvurusu gerçekleştirmek istiyorsanız bize tercih ettiğiniz çalışma alanını da belirterek yollayacağınız öz geçmişiniz değerlendirmeye alınacaktır.  Satış, mühendislik, yönetim ve teknik departmanlarda görev almak üzere motivasyonu yüksek, hızlı gelişen ve yükselen bir sektöre ayak uydurabilecek, genç ve nitelikli çalışanlara her zaman kapımızın açık olduğu bilmelisiniz.

 
 
 
 
Anasayfa
Hakkımızda
Ürünler & Hizmetler
Danışmanlık
Mühendislik
Proje Geliştirme
Uygulama
İşletme - Bakım
Genel Bilgiler
SSS / Sıkça Sorulan Sorular
Dosya / Makale / Sunum
PV Fabrikası Yatırım Danışmanlığı
Hangi Panel / Teknoloji Seçimi
Feed in Tariff / FIT nedir ?
Emisyon Ticareti - Karbon Borsası
1 MW altı Keşif ve Proje Geliştirme
Yasal Uyarı
Linkler
İletişim
 
 
 
Mail listemize kaydolun.
Ad Soyad:
Email: