Enerji Sektörünün Devleri Power-Gen Fuarı nda Buluştu ...
 
 

 

Enerji Sektörünün Devleri Power-Gen Fuarı nda Buluştu

Enerji ve elektrik alanında en büyük etkinliklerden biri olan Power-Gen International 2016 Fuarı Orlando da gerçekleşti.

 

Dünya enerji sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan fuar sektörün devlerini bir araya getirdi. Sürdürülebilir ve yenilikçi ürünleri ile dikkat çeken Teksan Jeneratör ün Power-Gen de sergilediği süper sessiz kabinli ürünü ve hibrit jeneratörü fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

Enerji sektörünün yakından takip ettiği Power-Gen International 2016 Fuarı bu yıl da firmaların yeni ürünlerini tanıttığı bir platforma dönüştü. Pek çok bölgeden binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi buluşturan fuarda Türk enerji sektöründe yenilikçi ve öncü kimliği ile 22 yıldır hizmet veren Teksan Jeneratör, geliştirdiği süper sessiz kabin, hibrit jeneratör ve dizel çözümleri ile yer aldı.

 

Fuarlar sayesinde bir yandan sektörün nabzını tutarken diğer yandan ürünlerini dünyanın farklı köşelerinden gelen binlerce kişiye aynı anda tanıtma fırsatı yakaladıklarını belirten Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler şunları söyledi: "Günümüzde enerji ihtiyacını karşılamada sürdürülebilir çözümler giderek daha fazla önem kazanıyor. Ar-Ge ve teknolojiye yatırım yapan bir şirket olarak sürdürülebilir enerji çözümleri geliştirmek, üzerinde en çok durduğumuz konulardan biri. Power-Gen Fuarı nda sürdürülebilir ürünlerimiz ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Türkiye de ilk kez ürettiğimiz yakıt tüketimini yüzde 65 oranında düşüren ve dizel jeneratörle koordineli çalışan güneş ve rüzgar gibi yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanan hibrit jeneratör, markamızın Ar-Ge de ulaştığı noktayı göstermesi açısından önem taşıyor."

 

Dizel jeneratörlerde en önemli konulardan biri olan sessiz çalışma noktasında beklentilere cevap verecek süper sessiz kabinlerinin de fuar ziyaretçilerinden tam not aldığını söyleyen Burak Başeğmezler, "Telekom projelerinde kullanılan benzer dizel jeneratörlerde ses seviyesi 1 metrede 70 ile 72 dB (A) iken, mühendislerimizin geliştirdiği "süper sessiz" jeneratör setlerindeki özel yalıtım teknolojisi ve yazılımlar sayesinde bu seviye 1 metrede 60 dB(A) ya düşürüldü. Ürün tasarımlarında kullanılan Uzaktan İzleme ve Kontrol Modülü sayesinde sahadaki cihazların verilerini uzaktan izlemek ve gerekli durumlarda müdahale etmek olanaklı hale geldi. Böylece operasyonel maliyetler düşerken verilen hizmetin kesintiye uğramaması süper sessiz kabinin bir diğer artısı olarak dikkat çekiyor. Jeneratör kabinlerimiz uluslararası akredite SZUTEST Araştırma Merkezi tarafından yapılan testler sonrasında verilen "Ses Emisyon Sertifikası"na sahip ve 2000/14/EC standartlarına uygun olarak üretiliyor" dedi.

www.haberler.com

23.12.2016

 

 
 SON 15 HABER
Solarex İstanbul | Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı 2018 ...
Türkiye’nin ilk yüzer güneş enerji santralı, Yüzen Enerji ...
Kayseri Şeker Güneş Enerji Santrali Yatırımlarına Devam Ediyor ...
Güneş Enerjili Telefon Şarjı & Wi-Fi ...
Türk yatırımcılara çağrı, Türkiye gelsin burada bir şehir verelim hemen elektriğini üretmeye başlasın ...
Elektrik üretimi ekimde yüzde 7,4 arttı ...
BP güneş yatırımlarına Lightsource ile geri dönüyor ...
Güneş Enerjili Aşı / İlaç Dolabı ve Takibi ...
Türkiye nin GES gücü artıyor ...
En büyük çatı üstü ince film GES i Türkiye de ...
Rüzgar ve güneş enerjisinin bir arada kullanılacağı  hibrit enerji santrali için ...

Güneş enerjili akıllı pencereler enerji ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayabilir ...

Fransa rüzgarda 12 GW ı, güneşte 7,5 GW ı aştı ...
OSB LERE GÜNEŞ DOĞDU ...
Elektrikli araç şarj istasyonu kurmak için lisans gerekmeyecek ...
 
 
 
Anasayfa
Hakkımızda
Ürünler & Hizmetler
Danışmanlık
Mühendislik
Proje Geliştirme
Uygulama
İşletme - Bakım
Genel Bilgiler
SSS / Sıkça Sorulan Sorular
Dosya / Makale / Sunum
PV Fabrikası Yatırım Danışmanlığı
Hangi Panel / Teknoloji Seçimi
Feed in Tariff / FIT nedir ?
Emisyon Ticareti - Karbon Borsası
1 MW altı Keşif ve Proje Geliştirme
Yasal Uyarı
Linkler
İletişim
 
 
 
Mail listemize kaydolun.
Ad Soyad:
Email: