50 firmaya lisans verildi ...
 
EPDK
 

 

EPDK, 50 firmaya lisans verdi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği, Doğalgaz Piyasası Lisans Yönetmeliği ve Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde toplam 50 firmaya lisans verdi, 30 firmanın lisansını ise sona erdirdi.

 

EPDK nın Resmi Gazete nin bugünkü sayısında yayımlanan duyusuna göre, Kurulun çeşitli tarihlerde aldığı kararlarla lisans verdiği firmalar şöyle:

 

Kumköy Enerji Üretim Anonim Şirketi, GMT Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Esin Rüzgar Enerji Üretim Sanayi ve Tic. A.Ş., Ertan Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş., Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş., Rea Elektrik Üretim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Sason Elektrik Üretim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Fem Enerji Üretim Ltd. Şti, Ahs Elektrik Üretim Ltd. Şti, Varto Elektrik Üretim Limited Şirketi, Sancak Enerji Hizmetleri Anonim Şirketi, Gökova Elektrik Üretim ve Ticaret Ltd. Şti, Şireci Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, ITC Bursa Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, Akdeniz Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Altınsu Tekstil Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Akasya Elektrik Üretim Limited Şirketi, Barkan Enerji Yatırım Üretim ve Tic. A.Ş., Metro Grup Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş., Mac Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş., Fener Enerji Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Naksan Enerji Elektrik Üretimi Anonim Şirketi, Detaş Enerji Üretim A.Ş., Çekerek Elektrik Üretim ve Tic. Ltd. Şti, Pamukova Rüzgar Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, Meltem Enerji Elektrik Üretim A.Ş., Sakarya III. Organize Sanayi Bölgesi Tüzel Kişiliği, Gürteks Sentetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Akşar Nazar Enerji Üretim Anonim Şirketi, Aladağ Rüzgar Enerji Üretim Sanayi ve Tic. A.Ş., Elmadağ Elektrik Enerji Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, Ado Enerji Ür. San. ve Tic. A.Ş., Derton Elektrik Üretim A.Ş., Eti Alüminyum Anonim Şirketi, Akgün Enerji Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, İnegöl Mobilya Ağaç İşleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Tüzel Kişiliği, Iberdrola Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından Enerji Üretimi Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, GRC Yenilenebilir Enerji Üretimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi. GASLINE Doğalgaz Toptan Satış Anonim Şirketi. Kıta Ulaştırma Hizmetleri Ticaret A.Ş., Anadolu Ateşi Madeni Yağ İmalatı Toptan ve Perakende Satış Pazarlama İnşaat Nakliye Turizm Ticaret Limited Şirketi, Aydem Kimyasal Ürünler Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Kolza Biodizel Yakıt ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Başar Trans Petrol Ürünleri Nakliyat Mermer Madencilik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, OPET Fuchs Madeni Yağ Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seçerler Madencilik İnşaat Turizm Otomotiv ve Petrol Ürünleri İthalat İhracat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuryağ Madeni Yağlar Geri Dönüşüm İthalat İhracat İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Milangaz LPG Dağıtım Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Şangaz Lpg Akaryakıt Ürünleri Tarım Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. (AA)

www.zaman.com.tr / ekonomi

08 Ocak 2012

 

 
 SON 15 HABER
Solarex İstanbul | Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı 2018 ...
Türkiye’nin ilk yüzer güneş enerji santralı, Yüzen Enerji ...
Kayseri Şeker Güneş Enerji Santrali Yatırımlarına Devam Ediyor ...
Güneş Enerjili Telefon Şarjı & Wi-Fi ...
Türk yatırımcılara çağrı, Türkiye gelsin burada bir şehir verelim hemen elektriğini üretmeye başlasın ...
Elektrik üretimi ekimde yüzde 7,4 arttı ...
BP güneş yatırımlarına Lightsource ile geri dönüyor ...
Güneş Enerjili Aşı / İlaç Dolabı ve Takibi ...
Türkiye nin GES gücü artıyor ...
En büyük çatı üstü ince film GES i Türkiye de ...
Rüzgar ve güneş enerjisinin bir arada kullanılacağı  hibrit enerji santrali için ...

Güneş enerjili akıllı pencereler enerji ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayabilir ...

Fransa rüzgarda 12 GW ı, güneşte 7,5 GW ı aştı ...
OSB LERE GÜNEŞ DOĞDU ...
Elektrikli araç şarj istasyonu kurmak için lisans gerekmeyecek ...
 
 
 
Anasayfa
Hakkımızda
Ürünler & Hizmetler
Danışmanlık
Mühendislik
Proje Geliştirme
Uygulama
İşletme - Bakım
Genel Bilgiler
SSS / Sıkça Sorulan Sorular
Dosya / Makale / Sunum
PV Fabrikası Yatırım Danışmanlığı
Hangi Panel / Teknoloji Seçimi
Feed in Tariff / FIT nedir ?
Emisyon Ticareti - Karbon Borsası
1 MW altı Keşif ve Proje Geliştirme
Yasal Uyarı
Linkler
İletişim
 
 
 
Mail listemize kaydolun.
Ad Soyad:
Email: