Sıfır faizli enerji tasarrufu kredisi ...
 
Denizbank
 

 

Denizbank tan Sıfır Faizli Enerji Tasarrufu Kredisi

Denizbank, İZODER teknik danışmanlığı ile hem tüketicilere hem de KOBİ lere yalıtım harcamaları için Enerji Tasarrufu Kredisi sunuyor.

 

Enerji Tasarrufu Kredisi nde 8 aya kadar 0 faiz ve 60 aya varan vade gibi avantajlar var.

 

Sahip olduğu finansal portal anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi ve özel çözümler sunan Denizbank, çevre konusunda geliştirdiği ürünlerle tüketicilerin ve girişimcilerin yanında doğanın korunmasına da yardımcı oluyor. Denizbank bu kapsamda İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) ile yaptığı işbirliğiyle yeni bir kredi ürünü ortaya çıkardı. Denizbank Enerji Tasarrufu Kredisi ne İZODER teknik destek verecek.

 

Amaç giderleri kısmak ve çevreyi korumak

Doğal kaynakların azalması bireyleri giderlerini kısarak tasarruf sağlamaya ve çevre konusunda önlemler almaya yönlendiriyor. Binanın tüm çatı, duvar, pencere ve döşeme yalıtımlarının yapılması durumunda ise %50 enerji tasarrufu sağlanıyor. Bu ihtiyacı gören ve Enerji Tasarrufu Kredisi ni çıkaran Denizbank ın ürünü ısı, su, ses ve yangın yalıtımını kapsıyor. Enerji Tasarrufu Kredisi cazip olanaklarıyla da dikkat çekiyor. İlk 8 aya kadar %0 faiz uygulayan Denizbank, dosya masrafı almıyor ve 60 aya varan vade seçeneği sunuyor. Banka, isteyen müşteriler için ilk 6 ay ödemesiz seçeneğini de sunuyor. İZODER in teknik desteğini alan Denizbank, kredi başvurularını İZODER uzman uygulayıcılarına yönlendirecek ve 1500 den fazla uzman uygulayıcısı bulunan İZODER in üyesi firmalar yalıtım hizmeti verecek.

 

"Denizbank ın yenilikçi ürünleri devam edecek"

Yeni ürünleri ile ilgili açıklama yapan Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk şunları söyledi: "Ülkemizde yaklaşık 18 milyon adet konut bulunuyor ve bu konutların da %90 ı yalıtımsız durumda. 2011 yılında çıkan bir kanun ile artık yeni binaların Enerji Kimlik Belgesi olması zorunlu hale geldi. 2017 yılına kadar da tüm binalar enerji kimlik belgesi alacak. Çıkardığımız bu ürün, yalıtım konusunda finansmana ihtiyaç duyan tüketicilerimizin ve KOBİ lerimizin hayatını kolaylaştıracak. Denizbank ın enerji ve çevre konusundaki yenilikçi ürünleri de devam edecek."

 

TURSEFF fonları da kullanılacak

Denizbank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun Denizbank ın enerji tasarrufuna yönelik söz konusu kredisinde, TURSEFF (Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı) programı kapsamındaki fonların da kullanılacağını belirtti. Bir yıl önce Türkiye de uygulanmaya başlamış olan TURSEFF Programı kapsamında, bugüne kadar büyük ölçekli birçok enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji projesinin fonlandığına dikkati çeken Sun sözlerine şöyle devam etti: "Enerji finansmanı konusunda bireysel müşterilerimizden de söz konusu kredimiz için talep almaya başladık. Bu nedenle hane halkı enerji giderlerinde tasarruf sağlayan enerji verimliliğine yönelik ev yenileme projelerini de TURSEFF Programı kapsamında kredilendirmeye başladık. Bu vesileyle hem müşterilerimize tasarruf etme olanağı sunuyor; hem de sürdürülebilir çevre için önemli bir adım atmış oluyoruz". (Haberler.Com) 20 Eylül 2011

www.sondakika.com

 

 
 SON 15 HABER
Solarex İstanbul | Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı 2018 ...
Türkiye’nin ilk yüzer güneş enerji santralı, Yüzen Enerji ...
Kayseri Şeker Güneş Enerji Santrali Yatırımlarına Devam Ediyor ...
Güneş Enerjili Telefon Şarjı & Wi-Fi ...
Türk yatırımcılara çağrı, Türkiye gelsin burada bir şehir verelim hemen elektriğini üretmeye başlasın ...
Elektrik üretimi ekimde yüzde 7,4 arttı ...
BP güneş yatırımlarına Lightsource ile geri dönüyor ...
Güneş Enerjili Aşı / İlaç Dolabı ve Takibi ...
Türkiye nin GES gücü artıyor ...
En büyük çatı üstü ince film GES i Türkiye de ...
Rüzgar ve güneş enerjisinin bir arada kullanılacağı  hibrit enerji santrali için ...

Güneş enerjili akıllı pencereler enerji ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayabilir ...

Fransa rüzgarda 12 GW ı, güneşte 7,5 GW ı aştı ...
OSB LERE GÜNEŞ DOĞDU ...
Elektrikli araç şarj istasyonu kurmak için lisans gerekmeyecek ...
 
 
 
Anasayfa
Hakkımızda
Ürünler & Hizmetler
Danışmanlık
Mühendislik
Proje Geliştirme
Uygulama
İşletme - Bakım
Genel Bilgiler
SSS / Sıkça Sorulan Sorular
Dosya / Makale / Sunum
PV Fabrikası Yatırım Danışmanlığı
Hangi Panel / Teknoloji Seçimi
Feed in Tariff / FIT nedir ?
Emisyon Ticareti - Karbon Borsası
1 MW altı Keşif ve Proje Geliştirme
Yasal Uyarı
Linkler
İletişim
 
 
 
Mail listemize kaydolun.
Ad Soyad:
Email: